Delaney Belt 0,62L - ID: A029004

CamelbakDelaney Belt 0,62L

Mere info

Mere om Delaney Belt 0,62L fra Camelbak

Delaney Belt Podium Chill 620 ml er en mavetaske fra Camelbak med tilhørende vandflaske. Perfekt til en lidt længere løbetræning så er du nødt til at bringe vand. Delaney Belt Podium Chill 620 ml CamelBak mest populære flaske-baseret løsning, der kombinerer komfort og håndfri bekvemmelighed for løbere og vandrere. Det taljemonterede væske system holder vægten lav i kroppen i mere stabilitet og Podium Chill flaske holder din drink kold fra start til slut. 100% BPA-fri Gull De fleste materialer, der ikke efterlader en nogen smag. Lommen til dine vigtigste ting er stor nok til telefon, nøgler, kontanter og snacks, og båndet har reflekser for og bag, for øget synlighed.
Egenskaber for Delaney Belt 0,62L:
Køn: Unisex
Rumfang: 0.62 L
Vægt: 160 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 18.5 x 8 x 52 cm
Hoftebælte: Ja
Brystrem: Nej
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Ja
Topåbning: Lynlås
Organizor: Nej
Integreret regnslag: Nej
CamelBak gør hydreringsprodukter såsom vandflasker og væskeposer. Under fysisk aktivitet er væske livsvigtigt, og dehydrering kan føre til alvorlige konsekvenser. Med en væskepose på du altid har vand til rådighed uden at skulle bruge hænderne.

Mere fra Camelbak

Se alle Løberygsæk

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!