Skyline Lr 10 - ID: A028987

CamelbakSkyline Lr 10

Mere info

Mere om Skyline Lr 10 fra Camelbak

Skyline Lr 10 er en MTB rygsæk fra Camelbak. Det lave tyngdepunkt giver dig mere stabilitet og giver dig mulighed for at bevæge sig mere frit. Inkluderer en 3 liters Crux væskesystem. Camelbak lavt siddende rygsække er designet til maksimal stabilitet, mens skiløb. Designet med lav-placeret væskebeholder nær taljen bidrager til et lavt tyngdepunkt. En lille ændring, der gør en stor forskel; et lavt tyngdepunkt giver mere stabilitet og større bevægelsesfrihed. Skyline er et fuldgyldigt MTB rygsæk der holder alt dit udstyr. Mange smarte funktioner såsom hjelm krog og en magnetisk holder for slangen. Rygsækken er udstyret med en 3 liter Crux væskeblære
Egenskaber for Skyline Lr 10:
Rumfang: 7 L
Vægt: 650 g
Udvendige mål ca. (b x d x h): 38.5 x 20 x 20.2 cm
Hoftebælte: Ja
Brystrem: Ja
Indstillelig ryglængde: Nej
Tilpasset for væskesystem: Ja
Væskesystem inkluderet: Ja
Topåbning: Lynlås
Organizor: Ja
Integreret regnslag: Nej
CamelBak gør hydreringsprodukter såsom vandflasker og væskeposer. Under fysisk aktivitet er væske livsvigtigt, og dehydrering kan føre til alvorlige konsekvenser. Med en væskepose på du altid har vand til rådighed uden at skulle bruge hænderne.

Mere fra Camelbak

Se alle Løberygsæk

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!