Ranger Haul Bag - ID: A134759

ChevalierRanger Haul Bag

Mere info

Mere om Ranger Haul Bag fra Chevalier

Ranger Haul Bag er en rummelig 70-liters jagttaske fra Chevalier. Jagttaskens bund og sider er vandtætte både inde og ude, og den er lavet af et kraftigt genanvendt polyamid-væv. Låget kan justeres med hjælp fra kroge, og der er en nøglering i lommen på låget.
Egenskaber for Ranger Haul Bag:
Bæredygtighed: Indeholder op til 50 % genbrugsmateriale
Vandtæt: Ja
Vandafvisende: Ja
Rumfang: 70 L
Rullelukning: Nej
I 1950 havde Chevalier en vision om at kombinere et aktivt liv tæt på naturen med stil og innovative funktioner. En vision uden kompromis. Hvor kvalitet, mod og alvor sivede gennem hvert valg, de gjorde, hver søm, hvert design. Den dag i dag er Chevalier kendetegnet ved den samme ambition – at skabe muligheder for et liv tættere på naturen. De er her for alle de øjeblikke, hvor omhyggeligt udformede løsninger gør hele forskellen. For alle de situationer, hvor naturens kræfter ikke bør blande sig i dit fokus. For alle de lejligheder, hvor det at være velklædt styrker din selvtillid.

Mere fra Chevalier

Se alle Sportstasker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!