Active Extreme 2.0 Longsleeve - ID: A026868

kampagne

CraftActive Extreme 2.0 Longsleeve

Størrelseguide Mere info

Mere om Active Extreme 2.0 Longsleeve fra Craft

Active Extreme 2.0 Longsleeveer en tynd, let og elastisk undertrøje, der giver overlegen fugt transport og temperaturregulering under intens træning kolde forhold. Active Extreme 2.0 er den næste generation af yderst funktionel undertøj, der gør, at du kan præstere i mellemkolde og kolde forhold. Tøjet er lavet en elastisk kanal strik og meget let materiale med Coolmax Air på indersiden, en avanceret fiber propel-formede mikrokanal, der giver superb fugttransport for optimal komfort og ydeevne. Trøjen er lavet med mesh paneler med store huller, som giver effektiv ventilation og 3D-design perfekt pasform. Med Aktive Extreme 2,0 LS nærmeste kroppen bliver du lettere, hurtigere og bedre.

Fabric 1: 100% Polyester, Fabric 2: 92% Polyester, 8% Polytetrafluorethylene
Tøj til løb, cykling og langrend. Svenske Craft gør funktionelt sportstøj med høj kvalitet til gode priser. Det oprindelige koncept som grundlæggeren Anders Bengtsson tog, var udviklingen af undertøj, der driver fugt væk fra huden under fysisk aktivitet - og dermed garanterer perfekt mikroklima.

Mere fra Craft

Se alle Undertrøjer

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Når vi kommer undertøj tilbage, der er 25 år gammel, og ser næsten nye ud, så føles det som om vi har lykkes., Det er et stort socialt ansvar for at gøre produkter, der holder."

  Jonas Petersson, CEO, Craft

  Miljø: Arbejder med kemisk liste mod REACH. Har stoppet med sølv ioner og anti-lugt behandling efter debatterne, der har været omkring det.

  Genanvendelse: Nogle tøj er lavet af genbrugt polyester, og der er drøftelser i gang for at gøre det på mere tøj og til at komme i gang med genbrug af deres egne produkter. Producerer tøj lavet af polyester, fordi det er holdbart og ressourceeffektivt i det lange løb.

  Dyr: Merino ulden er mulseing-fri og dunet er certificeret og ikke plukket fra levende høns.

  Etik: Har lokale kontorer i nogle af de lande, hvor der findes en produktion og samarbejder lokalt for gode arbejdsforhold og lønninger. Ønsker at udvikle produktion og uddannelse til at drive den industrielle udvikling frem i lande, hvor tøjet fremstilles.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!