Craft Jakker - Tøj til løb, cykling og langrend. Svenske Craft gør funktionelt sportstøj med høj kvalitet til gode priser. Det oprindelige koncept som grundlæggeren Anders Bengtsson tog, var udviklingen af undertøj, der driver fugt væk fra huden under fysisk aktivitet - og dermed garanterer perfekt mikroklima.

Craft Jakker

(27 varer)

Historien om Craft går tilbage til 1973, da Anders Bengtsson udviklede de tre "lag" med forskellige funktioner. Dette blev grundlaget for virksomheden. Siden da har Craft været et populært tøjmærke blandt professionelle sportsfolk, sportsfans og friluftselskere. For at tøjet skal opretholde den højeste kvalitet og funktionalitet fokuserer Craft på udøverens unikke behov, og ved at vurdere hvordan kroppen fungerer under fysisk aktivitet, kan tøjet designes på den bedst mulige måde. Hos Outnorth finder du praktiske jakker fra Craft til kvinder, mænd og børn, der elsker at være aktive.

Funktionelle jakker fra Craft

Hvis du kan lide at løbe udendørs, uanset vejret, er en løbejakke et must! Løbejakker kommer med flere smarte funktioner, herunder påsyede reflekser og vindafvisende egenskaber. Du finder løbejakker til hele familien i dejlige farver, der er udstyret med praktiske lommer og andre funktioner, der hjælper dig med at præstere på løberuten eller på skiløjperne. Du kan også finde elastiske fleecejakker, der passer juniorerne via de glade farver, og de fungerer fremragende til at bære under en varmere jakke, hvis vejret kræver det. Fleecejakkerne fungerer også bedst som hyggeligt tøj derhjemme, når vinteren nærmer sig. Kun du begrænser anvendelsesområdet.

Vælg din favorit fra Craft

Investér i en jakke, der holder, for det betaler sig i sidste ende at vælger en jakke af høj kvalitet. Køb en til dig selv og overrask en ven. Du kommer til at flyve frem i løbesporet. Jakkerne fra Craft er klassiske og passer uanset den personlige stil. Match med et par bukser fra Craft, og intet vil stoppe dig!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!