Greatness Boxer 6-inch Men's - ID: A028008

CraftGreatness Boxer 6-inch Men's

Størrelseguide Mere info

Mere om Greatness Boxer 6-inch Men's fra Craft

Activate your inner greatness. Disse fleksible og komfortable træningsshorts fra Craft lægger grundlaget for en rigtig god træning. Undertøjet er lavet af et meget funktionelt materiale som holder dig kølig og tør under intens træning under varme forhold. Ergonomisk 3D-design giver perfekt pasform og optimal bevægelsesfrihed. Benlængde 6 inches. Materialer: 88% polyester 12% elastan
Egenskaber for Greatness Boxer 6-inch Men's:
Materiale: Syntetisk
Flatlock sømme: Nej
Tøj til løb, cykling og langrend. Svenske Craft gør funktionelt sportstøj med høj kvalitet til gode priser. Det oprindelige koncept som grundlæggeren Anders Bengtsson tog, var udviklingen af undertøj, der driver fugt væk fra huden under fysisk aktivitet - og dermed garanterer perfekt mikroklima.

Mere fra Craft

Se alle Undertøj

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Når vi kommer undertøj tilbage, der er 25 år gammel, og ser næsten nye ud, så føles det som om vi har lykkes., Det er et stort socialt ansvar for at gøre produkter, der holder."

  Jonas Petersson, CEO, Craft

  Miljø: Arbejder med kemisk liste mod REACH. Har stoppet med sølv ioner og anti-lugt behandling efter debatterne, der har været omkring det.

  Genanvendelse: Nogle tøj er lavet af genbrugt polyester, og der er drøftelser i gang for at gøre det på mere tøj og til at komme i gang med genbrug af deres egne produkter. Producerer tøj lavet af polyester, fordi det er holdbart og ressourceeffektivt i det lange løb.

  Dyr: Merino ulden er mulseing-fri og dunet er certificeret og ikke plukket fra levende høns.

  Etik: Har lokale kontorer i nogle af de lande, hvor der findes en produktion og samarbejder lokalt for gode arbejdsforhold og lønninger. Ønsker at udvikle produktion og uddannelse til at drive den industrielle udvikling frem i lande, hvor tøjet fremstilles.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!