• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

CraftIntensity Softshell Jacket Women's

  Intensity Softshell Jacket Women's - ID: A026864

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Intensity Softshell Jacket Women's fra Craft

  Intensitet Softshell Jacket W er en træningsjakke til damer, der kører høj intensitet langrend. Jakken har en blød, elastisk og vindtæt front og et elastisk, åndbart stof i ryggen, der giver god læ og effektiv regulering af kropstemperaturen. Intensitet Softshell Jacket M har også en blød indvendig krave, to lommer foran med lynlås og reflekterende detaljer for øget synlighed i mørke omgivelser.
  Egenskaber for Intensity Softshell Jacket Women's:
  Vandtæt: Nej
  Hovedmateriale: Polyester
  For: Uforede
  Hætte: Nej
  Antal lommer: 2 stk
  Vindtæthed: Ja
  Stretch: Ja
  Forstærket områder: Nej
  Ventileret hul: Ja
  Manchetter med tommelfingerhul: Nej
  Tøj til løb, cykling og langrend. Svenske Craft gør funktionelt sportstøj med høj kvalitet til gode priser. Det oprindelige koncept som grundlæggeren Anders Bengtsson tog, var udviklingen af undertøj, der driver fugt væk fra huden under fysisk aktivitet - og dermed garanterer perfekt mikroklima.

  Mere fra Craft

  Se alle Løbejakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   "Når vi kommer undertøj tilbage, der er 25 år gammel, og ser næsten nye ud, så føles det som om vi har lykkes., Det er et stort socialt ansvar for at gøre produkter, der holder."

   Jonas Petersson, CEO, Craft

   Miljø: Arbejder med kemisk liste mod REACH. Har stoppet med sølv ioner og anti-lugt behandling efter debatterne, der har været omkring det.

   Genanvendelse: Nogle tøj er lavet af genbrugt polyester, og der er drøftelser i gang for at gøre det på mere tøj og til at komme i gang med genbrug af deres egne produkter. Producerer tøj lavet af polyester, fordi det er holdbart og ressourceeffektivt i det lange løb.

   Dyr: Merino ulden er mulseing-fri og dunet er certificeret og ikke plukket fra levende høns.

   Etik: Har lokale kontorer i nogle af de lande, hvor der findes en produktion og samarbejder lokalt for gode arbejdsforhold og lønninger. Ønsker at udvikle produktion og uddannelse til at drive den industrielle udvikling frem i lande, hvor tøjet fremstilles.

  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!