Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Men's Glide Jacket - ID: A061715

kampagne

CraftMen's Glide Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Glide Jacket fra Craft

Glide Jacket fra Craft er en alsidig træningsjakke, der har en forside af 3-lags softshellmateriale med integreret VentAir wind®-membran og strikket inderside, så der opnås perfekt balance mellem varme, ventilation og beskyttelse mod vind og vejr. Stretch-materiale i ryggen giver god ventilation og bevægelsesfrihed. Brug jakken sammen med forskelligt tøj, alt efter hvor koldt eller varmt det er. Passer perfekt sammen med Glide Pants. Herrestørrelser.
 • 3-lags softshell med VentAir wind®-membran (WP 8.000/MVP 8.000)
 • Stretch-materiale i ryggen
 • Krave med blød, børstet inderside
 • To lynlåslommer
 • Refleksdetaljer på for- og bagsiden

Materiale 1:
 
Face: 100% polyester.
Mid: 100% PU.
Back: 100% polyester.
Materiale 2: 92% polyester 8% elastan.
Egenskaber for Men's Glide Jacket:
Vandtæt: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Nej
Membranteknik: 3-lags
Vindtæthed: Ja
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Ventileret hul: Ja
Tøj til løb, cykling og langrend. Svenske Craft gør funktionelt sportstøj med høj kvalitet til gode priser. Det oprindelige koncept som grundlæggeren Anders Bengtsson tog, var udviklingen af undertøj, der driver fugt væk fra huden under fysisk aktivitet - og dermed garanterer perfekt mikroklima.

Mere fra Craft

Se alle Løbejakker

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Når vi kommer undertøj tilbage, der er 25 år gammel, og ser næsten nye ud, så føles det som om vi har lykkes., Det er et stort socialt ansvar for at gøre produkter, der holder."

  Jonas Petersson, CEO, Craft

  Miljø: Arbejder med kemisk liste mod REACH. Har stoppet med sølv ioner og anti-lugt behandling efter debatterne, der har været omkring det.

  Genanvendelse: Nogle tøj er lavet af genbrugt polyester, og der er drøftelser i gang for at gøre det på mere tøj og til at komme i gang med genbrug af deres egne produkter. Producerer tøj lavet af polyester, fordi det er holdbart og ressourceeffektivt i det lange løb.

  Dyr: Merino ulden er mulseing-fri og dunet er certificeret og ikke plukket fra levende høns.

  Etik: Har lokale kontorer i nogle af de lande, hvor der findes en produktion og samarbejder lokalt for gode arbejdsforhold og lønninger. Ønsker at udvikle produktion og uddannelse til at drive den industrielle udvikling frem i lande, hvor tøjet fremstilles.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!