Men's Storm Balance Tights - ID: A061729

kampagne

CraftMen's Storm Balance Tights

Størrelseguide Mere info

Mere om Men's Storm Balance Tights fra Craft

Storm Balance Tights fra Craft er varme og vindafvisende tights med en rigtig god pasform og effektiv fugttransport. Elastisk, vindtæt panel på foran, reflekser og løbegang med snøre i taljen. Herrestørrelser. Fabric:
Front: 100% Polyester.
Back: 100% PU.
Egenskaber for Men's Storm Balance Tights:
Hovedmateriale: Syntetisk
Benlængde: Full Length
Vandtætte: Nej
Vindtætte: Nej
Stretch: Ja
Kompression: Nej
Tøj til løb, cykling og langrend. Svenske Craft gør funktionelt sportstøj med høj kvalitet til gode priser. Det oprindelige koncept som grundlæggeren Anders Bengtsson tog, var udviklingen af undertøj, der driver fugt væk fra huden under fysisk aktivitet - og dermed garanterer perfekt mikroklima.

Mere fra Craft

Se alle Trænings bukser

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Når vi kommer undertøj tilbage, der er 25 år gammel, og ser næsten nye ud, så føles det som om vi har lykkes., Det er et stort socialt ansvar for at gøre produkter, der holder."

  Jonas Petersson, CEO, Craft

  Miljø: Arbejder med kemisk liste mod REACH. Har stoppet med sølv ioner og anti-lugt behandling efter debatterne, der har været omkring det.

  Genanvendelse: Nogle tøj er lavet af genbrugt polyester, og der er drøftelser i gang for at gøre det på mere tøj og til at komme i gang med genbrug af deres egne produkter. Producerer tøj lavet af polyester, fordi det er holdbart og ressourceeffektivt i det lange løb.

  Dyr: Merino ulden er mulseing-fri og dunet er certificeret og ikke plukket fra levende høns.

  Etik: Har lokale kontorer i nogle af de lande, hvor der findes en produktion og samarbejder lokalt for gode arbejdsforhold og lønninger. Ønsker at udvikle produktion og uddannelse til at drive den industrielle udvikling frem i lande, hvor tøjet fremstilles.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!