V175 Lite Men's - ID: A035891

CraftV175 Lite Men's

Størrelseguide Mere info

Mere om V175 Lite Men's fra Craft

V175 Lite Men’s er en strømlinet mænds løbesko fra Craft, der giver stabilitet og fleksibilitet til et neutralt løbestrin. Perfekt til både rækkevidde og distancepas.
Modellen har en aerodynamisk form og perfekt balance mellem fleksibilitet og støtte til en normal pronation.
• GATE Technology (Grip, Anatomical Shape, Torsion, Energy Return) er udviklet for at give optimal pasform, greb og responsiv stødabsorption.
• V Energiskum på forsiden af mellembanen giver fremragende stødabsorption og respons (boost). Det betyder, at den energi, der overføres til sko under deponering, straks vendes og giver ekstra strøm og energi til dit løbestrin.
• Vibram Megagrip gummisål til optimal greb
• Blød og sømløs top med tyndt (0,4 mm) polyesternet og lamineret TPU film
• V-flex zoner giver øget bevægelsesfrihed og fleksibilitet
• Anatomisk pasform
• 5 mm tykt, perforeret indersål giver god stødabsorption og komfort
• Indvendig hælhætte og ekstra dyb hæl til dynamisk støtte og stabilitet
• Varmeformet ydre hælhætte
• Total hæltykkelse: 18 mm
Egenskaber for V175 Lite Men's:
Cushioning: Normal
Letvægtsmodel: Nej
Ydersål: Gummi
For: Syntetisk
Udvendigt materiale: Syntetisk
Metalpigge: Nej
Vægt pr. sko: 280 g
Reflekser: Nej
Drop: 6 mm
Tøj til løb, cykling og langrend. Svenske Craft gør funktionelt sportstøj med høj kvalitet til gode priser. Det oprindelige koncept som grundlæggeren Anders Bengtsson tog, var udviklingen af undertøj, der driver fugt væk fra huden under fysisk aktivitet - og dermed garanterer perfekt mikroklima.

Mere fra Craft

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Når vi kommer undertøj tilbage, der er 25 år gammel, og ser næsten nye ud, så føles det som om vi har lykkes., Det er et stort socialt ansvar for at gøre produkter, der holder."

  Jonas Petersson, CEO, Craft

  Miljø: Arbejder med kemisk liste mod REACH. Har stoppet med sølv ioner og anti-lugt behandling efter debatterne, der har været omkring det.

  Genanvendelse: Nogle tøj er lavet af genbrugt polyester, og der er drøftelser i gang for at gøre det på mere tøj og til at komme i gang med genbrug af deres egne produkter. Producerer tøj lavet af polyester, fordi det er holdbart og ressourceeffektivt i det lange løb.

  Dyr: Merino ulden er mulseing-fri og dunet er certificeret og ikke plukket fra levende høns.

  Etik: Har lokale kontorer i nogle af de lande, hvor der findes en produktion og samarbejder lokalt for gode arbejdsforhold og lønninger. Ønsker at udvikle produktion og uddannelse til at drive den industrielle udvikling frem i lande, hvor tøjet fremstilles.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!