Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Women's Core Dry Baselayer Set - ID: A073563

Julefest
30% - KODE

CraftWomen's Core Dry Baselayer Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Women's Core Dry Baselayer Set fra Craft

Women's Core Dry Baselayer Set fra Craft er et sæt med skiundertøj til kvinder. Sættet består af en langærmet skiundertrøje og lange underbukser, der passer til de fleste vinteraktiviteter. Tøjet er lavet af et blødt, kanalstrikket funktionelt materiale, der giver effektiv fugttransport og god regulering af kropstemperaturen under intensive aktiviteter. Flade sømme følger kroppens bevægelser og giver god komfort.
Normal pasformAktivitetsniveau: 2 af 5
Fugttransport: 3 af 5
Temperatur: -5ºC til +5ºC
Materiale: 100 % polyester
Egenskaber for Women's Core Dry Baselayer Set:
Pasform: Normal
Benlængde: Full Length
Materiale: Polyester
Bæredygtighed: Indeholder mindst 50 % genbrugsmateriale
Lynlås: Nej
Flatlock sømme: Ja
Gylp: Nej
Tøj til løb, cykling og langrend. Svenske Craft gør funktionelt sportstøj med høj kvalitet til gode priser. Det oprindelige koncept som grundlæggeren Anders Bengtsson tog, var udviklingen af undertøj, der driver fugt væk fra huden under fysisk aktivitet - og dermed garanterer et perfekt mikroklima.

Mere fra Craft

Se alle Skiundertøj Sæt

 • Miljø & Etik

  Blank
  "Når vi kommer undertøj tilbage, der er 25 år gammel, og ser næsten nye ud, så føles det som om vi har lykkes., Det er et stort socialt ansvar for at gøre produkter, der holder."

  Jonas Petersson, CEO, Craft

  Miljø: Arbejder med kemisk liste mod REACH. Har stoppet med sølv ioner og anti-lugt behandling efter debatterne, der har været omkring det.

  Genanvendelse: Nogle tøj er lavet af genbrugt polyester, og der er drøftelser i gang for at gøre det på mere tøj og til at komme i gang med genbrug af deres egne produkter. Producerer tøj lavet af polyester, fordi det er holdbart og ressourceeffektivt i det lange løb.

  Dyr: Merino ulden er mulseing-fri og dunet er certificeret og ikke plukket fra levende høns.

  Etik: Har lokale kontorer i nogle af de lande, hvor der findes en produktion og samarbejder lokalt for gode arbejdsforhold og lønninger. Ønsker at udvikle produktion og uddannelse til at drive den industrielle udvikling frem i lande, hvor tøjet fremstilles.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!