Vandrestøvler Dame

(2 varer)

Vandrestøvler til damer – praktisk, vandtæt design

En ting er at få kolde fødder, det er endnu værre at få våde fødder. Men begge dele kan du gøre noget ved med et par vandrestøvler med eller uden for og i et materiale, der holder vandet ude. Hos Outnorth finder du et stort udvalg af vandrestøvler til damer fra populære mærker, som Tretorn, Nokian, Viking Footwear og LaCrosse.
Det siges, at en rigtig kvinde ikke kan få for mange sko. Men i Danmark med det danske, ustadige vejr gælder det også for støvler – også de praktiske, som vandrestøvlerne. Du finder støvlerne hos Outnorth i både små størrelser til den lille damefod og i store størrelser til dig, der har en stor fod med et godt fodfæste.

Her gør et par vandrestøvler en forskel

Du kan med fordel vælge et par vandrestøvler, hvis du:
  • Vil bevare dine fødder tørre, når du går i våde områder
  • Skal ud at fiske på lavt vand eller på smattede bredder
  • Vil skabe en unik og rustik stil, der er helt din egen

Funktionelle vandrestøvler

Et par vandrestøvler har som minimum to funktioner – de skal sørge for at holde dine fødder tørre, og de skal være gode at vandre i – hvad end du går rundt i din have og planter og luger, eller du skal ud på en længere tur med hunden. I nogle tilfælde må de også gerne holde fødderne varme, hvis de skal være egnede til brug om vinteren. Derudover skal de naturligvis også være behagelige at have på, og så må de selvfølgelig også godt se smarte ud samtidig.

Hvilke vandrestøvler skal jeg vælge?

Der kan være flere ting at tage højde for, når du skal vælge vandrestøvler. Støvlerne skal dække både dine behov og din smag. For gør de ikke det, vil de bare komme til at stå i skabet uden at blive brugt.

Vandrestøvler med en god sål

Først og fremmest skal støvlen have en robust, profileret ydersål, så den står godt fast også på smattet eller på anden måde glat underlag. Alle vandrestøvler har en profileret sål, men der kan være forskel på mønster, og på hvor kraftig profileringen er.

Indersålen kan have betydning for komforten. Går du meget og langt – måske hele dagen i form af dit arbejde – vil en indersål med god stødabsorbering være det optimale valg. Fleksibiliteten i sålen er også vigtig. Går du f.eks. i et meget ujævnt terræn er en høj fleksibilitet det mest afslappende for foden, mens en mindre fleksibel sål gør sig godt til hårdt og fladt underlag.

Skaftets længde

Du kan få vandrestøvler til damer med lange skafter, korte skafter eller skafter lige midt imellem. De lange skafter er selvfølgelig praktisk, hvis du færdes i vand – f.eks. ved fiskeri på lavt vand, eller hvis du jager og skal hente byttet i søer eller åer.

De lange skafter er også perfekte, hvis du går i regnvejr, fordi de kan nå op til tæt på kanten af regnfrakken eller -slaget, så dine bukser ikke bliver våde. Endelig kan de lange skafter også bare være en del af dit look, fordi du kan lide det sådan, og så skal du naturligvis vælge et par langskaftede vandrestøvler. De kortskaftede støvler er som regel lettere i vægt, og de er også nemmere at stikke i og sparke af igen.

For eller ikke

Skal du bruge dine vandrestøvler om vinteren, skal du vælge et par, der er varmt foret. Har du vinterstøvler, men mangler et par gode vandrestøvler til forår og efterår – og måske dansk sommer – så vælg et par uden for, så du ikke får svedige fødder.

Ekstra funktioner

Nogle støvler er ”bare” støvler, andre har lidt ekstra funktioner. Det kan være en trækstrop, så støvlen er nem at trække i. Det kan også være snører eller stropper til at regulere skaftets vidde med. Eller det kan være spænder til skibindinger. Nogle støvler kan også udstyres med pigge, så de kan bruges til bjergbestigning, færdsel på is og andre aktiviteter. Endelig er der også nogle støvler, der udstyret med reflekser, så du bliver mere synlig, når du færdes ude i mørke.

Vandrestøvler til ethvert behov

Så uanset om du har brug for et par vandrestøvler til fiskeri eller jagt, eller bare skal bruge dem til gåture med hunden eller til havearbejde, så er vandrestøvler til damer en praktisk løsning. Bestil dem i dag med gratis ombytning og 30 dages fuld returret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!