Gummistøvler Dame

(143 varer)

Her på siden kan du finde smarte damestøvler til hverdag og udflugten i det naturskønne landskab. Mangler du et par flotte gummistøvler eller vandtætte Chelsea støvler, har vi noget for dig. Hold dine fødder tørre og hold dig ikke tilbage på dit eventyr i naturen. Dyk ned her på siden og hop i et par damestøvler fra Outnorth.

Hop i flotte damestøvler og besejr elementerne

Når du er ude på tur i den friske luft, er der ikke noget værre end våde fødder. Derfor kan det være vigtigt at have et par gode støvler, der kan klare lidt vand. Samtidigt er du sikkert bekendt med det danske vejr og dets tendens til regn. Derfor kan du også have en del gavn af et par gode gummistøvler. Hos Outnorth kan du opdage et flot udvalg af damestøvler til dit behov. Her på siden har vi blandt andet:

Lige meget hvilken variant du foretrækker, har du gode muligheder for at holde dine fødder dejligt tørre. Dermed er det utæmmede terræn ikke en hindring i din nysgerrighed for den skønne natur. Tag på skovtur med familien, find de gode og gemte fiskespots og lad ikke våde sko stoppe din jagttur. Der er med andre ord mange gode grunde til at vælge damestøvler fra Outnorth.dk.

Find inspiration til at vælge dine damestøvler

Du har flere valgmuligheder, når det kommer til damestøvler. Det kan nemlig være forskelligt fra person til person, hvad der lige er dit rigtige valg for netop dit behov. Er du usikker på, hvordan du kan finde frem til netop de støvler, som du kan få glæde af? Som holder i lang tid og i flere situationer? Så kan du for eksempel overveje følgende:

 • Hvad skal du primært bruge dem til? - Skal du bruge et par støvler til hverdag, kan du for eksempel vælge nogle, der ikke går helt op til dine knæ. Hvis du omvendt skal ud i utæmmet natur, kan det være rart med højere støvler, der bedre kan holde dine bukser rene og tørre.
 • Skal du kunne bruge dem, når det bliver koldt? - Nogle af vores damestøvler er særligt robuste og har indvendigt for. Dermed kan du benytte støvlerne året rundt. Derfor kan du med fordel overveje, om du skal primært skal bruge din støvler, når det enten er til den koldere eller lunere side.
 • Hvilken stil er den rigtige for dig? - Hos Outnorth kan du vælge blandt flere forskellige farver og designs. Du kan blandt andet holde dig til de traditionelle naturfarver eller sætte lidt kulør på støvlerne med livlige farver og flotte mønstre.

  Valget er helt og aldeles dit. Uanset om du skal på fisketur, campingtur, festival eller andet, kan det være dejligt at have et par støvler, du hurtigt kan slippe i, når du skal ud. Vores udvalg af vandtætte damestøvler indebærer sko i flere forskellige højder. Dermed har du gode chancer for at vælge en støvle, der for eksempel kan klare det høje og våde græs, en del mudder eller en tur i vandkanten.

  Outnorth - Stort udvalg af damestøvler og sko

  Hos Outnorth har vi meget mere end bare damestøvler til dine fødder. Skal du ud på en længere trekkingtur? Hvis du mangler et par gode sko, der kan klare det udfordrende terræn, kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af damestøvletter og friluftssko til damer.

  Du kan også vælge en smart og lavere støvle, som du kan bruge til hverdag. Her er der også flere muligheder for at finde en trendy og praktisk sko, som du kan bruge til hverdag. Se vores flotte udvalg af hverdagssko til damer her. Køb dine sko eller støvler hos Outnorth og se frem til flot fodtøj i høj kvalitet.

 • Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!