Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Løbesko Dame

(292 varer)

Løbesko til damer – forbedr dit løb på ingen tid!

Løb behøver bestemt ikke koste en formue – tværtimod! Men hvis der er én ting, du ikke bør gå kompromis med, så er det dine løbesko. Se vores store udvalg herunder fra bl.a. Adidas, Fivefinger, Salomon og mange flere.
Hvad end du er til løb på løbebånd, fortov eller ujævnt terræn, kan du være sikker på at finde et par dame-løbesko, der passer perfekt til dit aktivitetsniveau hos Outnorth. Oplev forskellen – bestil dine nye løbesko i dag!

Her gør løbesko en forskel

Du har helt sikkert brug for et par nye løbesko dame, hvis du:
  • Vil begynde at løbe, uden at det koster dig en formue i sportsudstyr
  • Har brug for ekstra støtte, når du løber langt eller på ujævnt terræn
  • Ønsker løbesko, der passer perfekt til dit aktivitetsniveau og løbestil
  • Kan mærke, at du får ømme knæ og fødder i dine nuværende løbesko

Vælg dine dame-løbesko med omhu

Der findes efterhånden en bred vifte af løbesko til damer, der elsker at løbe i bjerge og ujævnt terræn, og til kvinder, der ønsker en sundere og mere aktiv livsstil. Det er derfor heller ikke lige meget, hvilke løbesko du vælger, når du vil begynde eller forbedre dit løb.
Inden du investerer i et par nye løbesko, bør du derfor overveje, hvor og i hvilket terræn du foretrækker at løbe og ikke mindst undersøge, hvordan du løber.

Løbestil – supination vs. Pronation

Det er vigtigt, at du kender din løbestil, når du ønsker at investere i et par nye dame-løbesko. Din løbestil har nemlig stor betydning for dit valg af løbesko. Inden for løb tales der ofte om tre forskellige løbestile: supination, neutral og pronation. Langt de fleste løbere er pronationsløbere – dvs. at de løber på indersiden af deres fod. En mindre del er neutrale løbere, mens ganske få er supinerende løbere – dvs. at de løber på ydersiden af deres fod. Mærk efter og undersøg, om du er det ene, andet eller tredje, og vælg et par løbesko, som støtter din løbestil bedst muligt. Pronerer du, kan du med fordel vælge en sko med en stiv inderside og kile under svangen, som støtter og forhindrer foden i at falde indad. Supinerer du, bør du altid gå efter en løbesko uden kile i svangen og med god stødafdæmpning. For optimal støtte og komfort kan du med fordel købe et par ekstragode såler til dine dame-løbesko.

Vælg en løbesko, der passer til dit underlag

Når du vælger løbesko, kan du med fordel vælge en løbesko, der er designet til netop det underlag, du har tænkt dig at løbe på.

Løbesko til asfalt

Løber du ofte og primært på asfalt, bør du gå efter et par løbesko, der er ekstra stødabsorberende og stabiliserende. Din krop påvirkes nemlig med helt op til 5 gange din egen kropsvægt, når du tager et skridt i løb. Er du en tung løber, er det derfor virkelig vigtigt, at du finder dig et par stødabsorberende dame-løbesko for at undgå skader. Har du i sinde at træne op til et maraton eller løbe mere end 20 kilometer om ugen, kan det stærkt anbefales, at du skifter mellem flere par løbesko. På den måde kan du være sikker på, at du ikke overbelaster det samme sted flere gange i løbet af ugen. Selvom to par løbesko er lidt af en investering, vil købet ikke nødvendigvis koste dig ekstra på længere sigt, fordi du jo kun slider dine løbesko halvt så meget.

Trail løbesko til damer

Det kan ikke komme bag på nogen, at det kræver specielle løbesko, når der skal nedlægges og bestiges stejle bakker og ujævnt underlag i alt slags vejr. De fleste trailløbesko har en grov sål, som sikrer et fast og sikkert greb samt minimal stabilitetskontrol. Det lave drop vil give dig en mere naturlig løbestil – dvs. at du lander længere fremme på foden, og derved formindsker du risikoen for at vrikke om eller glide. Vil du løbe længere ture i områder uden stier, kan du med fordel købe et smart GPS-ur, som kan pege dig i den rigtige retning og måle, hvor højt og langt du har løbet.

Løbesko til løbebånd

Løbebånd er både blødere og mere stødabsorberende end asfalt og grusbelagte stier. Ønsker du en effektiv og god løbetræning på løbebånd, kan du derfor med fordel vælge en let sko med lav stødabsorbering. Selvom flere løbere vælger at bruge de samme sko til udendørs- og indendørs brug, vil personalet i dit fitnesscenter helt sikkert sætte pris på, at du skifter de mudrede sko ud med et par rene løbesko, der desuden er lettere for foden at ånde i. Løbeskoene til løbebånd er gode, fordi de fremmer naturlig løb, hvor du lander længere fremme på foden. Har du tendens til at supinere, pronere eller vride om på anklen, når du løber ude i naturen, vil du helt sikkert kunne forbedre din løbestil, hastighed og hele løbeoplevelsen ved at træne på løbebånd.

Køb dine nye løbesko til damer hos Outnorth i dag, og mærk forskellen inden længe! Når du handler hos os, har du altid fri ombytning og 30 dages fuld returret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!