Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Skistøvler Dame

(96 varer)

Er du vant til at stå på ski, men er det efterhånden på tide at skifte dine skistøvler ud med nogle nye, så kan du gøre det lige her. Skal du afsted for første gang, kan det virke en smule overskueligt, når du skal vælge skistøvler. Der findes nemlig et hav af dem, og eftersom det kan være en større udgift, er det vigtigt, du får valgt de rette støvler, og det kan vi heldigvis hjælpe dig med lige her, hvor du finder skistøvler til damer. Har du ambitioner om at blive virkelig dygtig til at stå på ski, er det kun endnu vigtigere, at du får fat i de rette støvler. Som udgangspunkt skal skistøvlen være mere stiv, jo bedre og mere teknisk dygtig du er. Hvis du har mindre erfaring, vil en blødere støvle være at foretrække.

Gode råd til at vælge den rette skistøvle

Når du skal finde nye skistøvler til damer, er der flere ting, du bør være opmærksom på. Det er vigtigt, at der er plads i støvlen til at du kan bevæge dine tæer, dog skal støvlen stadig sidde relativt stramt omkring din fod. Vælger du en skistøvle, der er lidt for stiv til dit niveau, så risikerer du at få meget ondt i fødderne, og samtidig risikerer du alvorlige skader på både ankel og fod, hvis støvlen er for blød til dig.

Ved skiløb er der relativt stor belastning på kroppen, hvor især fødderne og knæene er udsatte. Derfor er det vigtigt, at du får fat i de rette støvler, så du får mest muligt ud af oplevelsen. Vi anbefaler derfor, at du har større fokus på typen af støvle, frem for hvilken farve eller pris støvlen har.

Hvad betyder flex index?

Skal du bruge et par nye skistøvler til damer til alpint skiløb, så vil du støde på begrebet flex index. Flex index er netop et udtryk for, hvor stiv støvlen er, og det går som regel fra omkring 50-130, hvor 130 er meget stift og 50 er mere blød. En stiv støvle gør det nemmere for erfarne skiløbere at styre bevægelserne fra kroppen over i støvlerne, men det betyder også, at støvlen er mindre komfortabel at have på. Netop derfor skal du vælge en blød støvle, hvis du er nybegynder eller mindre øvet, da du her har brug for lidt mere komfort, før du føler dig tryg i støvlerne.

Stort udvalg af gode skistøvler til damer

Hos Outnorth.dk kan du vælge skistøvler til damer fra mange fantastiske brands. Se fx nærmere på Salomon, Lange eller Alpina, der alle fremstiller nogle solide støvler til dig, der elsker at stå på ski. Du kan vælge imellem et hav af flotte designs lige fra hvide, sorte til blå og grønne skistøvler, og dermed burde der helt sikkert være et par støvler, der falder i den rette smag. Nogle støvler er udstyret med flere justerbare remme end andre, hvilket naturligvis har betydning for, hvordan støvlen sidder på din fod. Samtidig er der forskel på, hvor højt skaftet er, og du vil også opdage, at priserne varierer relativt meget. Dog kan du indimellem være heldig at finde vores skistøvler til dame til nedsatte priser, og der kan være mange penge at spare, så hold godt øje.

Køb dit skiudstyr hos os

Er det på tide at opdatere skigarderoben, så glem ikke, at du også kan finde meget andet end skistøvler her hos os. Vi tilbyder både skihandsker, skiundertøj, skibukser og -jakker, og dermed kan du blive helt klar til skiferien med hjælp her fra siden. Uanset hvilke skistøvler du vælger, kan du se frem til en støvle i en god kvalitet, som du kan have glæde af de næste mange år. Hold dig derfor ikke tilbage, men dyk ned i de mange muligheder i Vi sidder klar til at tage imod din behandling.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!