Regnbukser Dame

(38 varer)

Regnbukser til damer – praktiske og moderne

Om du leder efter et par smarte regnbukser til cykelturen til og fra arbejde eller en praktisk og vindtæt løsning til dine vandreture i omskifteligt vejr, kan du være sikker på at finde de regnbukser, du leder efter, i vores store udvalg af regnbukser til damer. Vi fører regnbukser til kvinder fra alle de populære mærker, som Haglöfs, Marmot og Didriksons.

Her gør regnbukser en forskel

Du vil helt sikkert få glæde af et par nye dame-regnbukser, hvis du:
  • Skal på vandretur i områder med omskifteligt og køligt vejr
  • Tager cyklen eller går til og fra arbejde, supermarked eller lignende
  • Har brug for et par vand- og vindtætte bukser, der kan tåle al slags vejr
  • Ønsker høj komfort, tørre bukser og et smart outfit – selv i vådt vejr

Vælg dine dame-regnbukser med omhu

Selvom det kan lyde paradoksalt, så er der stor forskel på, hvor vandtætte regnbukser er. Det er derfor vigtigt, at du vælger et par regnbukser, hvis kvalitet og vandafvisende evner passer til netop dine behov.

Inden du køber de første, bedste og smarteste regnbukser på markedet, bør du derfor spørge dig selv om, hvor ofte og i hvilke sammenhæng du har tænkt dig at bære dine nye dame-regnbukser. Ved du for eksempel allerede, at du skal have dine regnbukser med op i fjeldene, kan du med fordel vælge et par regnbukser, hvis høje åndbarhed ikke forhindrer dig i at holde tempoet. Har du derimod brug for et par regnbukser til cykel- eller gåturen med hunden, kan du som regel nøjes med en billigere model, hvor kvaliteten er ikke det vigtigste, uden at skulle skifte bukser, når du først kommer hjem igen.

Vandsøjletryk og åndbarhed – to vigtige parameter!

Når du sammenligner vores regnbukser, kan du med fordel tage et kig på regnbuksernes vandsøjletryk og åndbarhed. Vandsøjletrykket beskriver, hvor meget vand i millimeter dine regnbukser kan holde ude pr. time, inden dråberne trænger igennem overfladen. Jo højere et tal, jo mere vand kan dine dame-regnbukser altså klare, uden at du bliver våd! Et par regnbukser med et vandsøjletryk på 4.000 mm egner sig fint til korte ture med let regn, mens regnbukser med et vandsøjletryk på 8.000-12.000 mm kan holde dig tør i kraftig regn et par timer.

Regnbuksernes åndbarhed måles ved g/m2/døgn. Er du på udkig efter et par regnbukser, som du kan bevæge dig aktivt i, anbefales det ofte, at du går en smule på kompromis med vandsøjletrykket og vælger et par regnbukser med en åndbarhed på 10.000 g/m2/døgn.

Hvilken model og størrelse skal jeg vælge?

Der er stor forskel på, hvordan dame-regnbukser både føles at have på og ser ud. Om du er til tætsiddende og diskrete regnbukser, der passer til gåture i byen eller foretrækker et par regnbukser med lommer, som er lette at tage på, uden at du behøver at tage dine støvler af, kan du være sikker på at finde det her hos Outnorth. Er du i tvivl om din størrelse, kan du med fordel studere vores produkters størrelsesguides, som nemt og enkelt viser, hvilken størrelse der passer bedst til din højde og former.

Find dine regnbukser blandt vores store udvalg af regntøj, og bestil en matchende regnjakke med. Så er du klædt på til alt slags vejr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!