Skitøj til damer

(350 varer)

Skitøj er meget mere end bare en skijakke og et par bukser, der passer til. Når man taler skitøj, er det naturligvis også det eneste, det handler om. Her hos Outnorth har vi alt, du skal bruge af tøj til skiferien – det gælder alt fra skijakken til sokkerne og huen, du kan bruge hertil. Se hele udvalget af skitøj til kvinder her på siden og bestil det hele hjem til den kommende skitur i dag.

Det rigtige tøj gør forskellen

Det er så sandt, som det er sagt – det, at du får fat i det rigtige skitøj, kan være altafgørende din oplevelse på pisterne. Det rette skitøj holder dig varm, selv når temperaturerne bliver meget lave. Men tillader samtidig, at din krop kan ånde og ventilere, når nu turen ned ad pisterne og alt bevægelsen gør dig varm. Og på samme tid handler det også om, at du er lige præcis så bevægelig, som du ønsker at være det, når du står på ski. Som nævnt ovenfor er det naturligvis det yderste, det handler om. Eller det inderste for den sags skyld. Det er også alle de mindre, men mindst lige så betydningsfulde dele, der er med til at udgøre det samlede skioutfit. Her på siden kan du finde det hele.

Hvilket skiundertøj skal jeg vælge?

Vi starter med det inderste. Undertøjet er vigtigt, når du skal holde varmen på pisterne. Der er mange materialer at vælge imellem, men der er især to ting, du skal lægge vægt på. Den ene er, at skiundertøjet skal være behageligt at have på. Det kommer blandt andet til udtryk ved de syninger, som undertøjet har. Vær sikker på, at der ikke er nogle syninger, der irriterer dig. Og er du for eksempel typen, der synes, almindelig uld stikker og kradser, er det naturligvis ikke dét materiale, du skal vælge. Hvis sidstnævnte gælder dig, kan du alternativt vælge skiundertøj i merinould. Merinould er langt finere i teksturen, hvorfor det ikke kradser nær så meget.

Den anden ting du skal have for øje i købet af skiundertøj er, at det skal passe perfekt i størrelsen og sidde helt tæt. Dét er der flere grunde til. For det første har skiundertøjet svært ved at transportere sveden væk, hvis det sidder for løst. Og herudover kan skiundertøj, der ikke sidder helt tæt, være skyld i, du går glip af de varmende egenskaber.

Vælg det rigtige skitøj

Når du skal finde det rette skitøj til dig selv, handler det i høj grad også om, hvilken form for skisport, du dyrke. Skal du stå snowboard, alpinski eller langrend? Der er i udgangspunktet ikke forskel på det, du skal vælge, hvis du skal stå på snowboard, kontra det du skal vælge, når du skal stå på ski. Det vigtigste er, at tøjet er funktionelt og ikke mindst, at det passer til dig. Og så er der især tre faktorer, der er vigtige. Det gælder:

Det er alle faktorer, du bør tage stilling til, når du køber skitøj. Det giver måske sig selv, at en skijakke skal være vandtæt og åndbar ligeså. Men ikke desto mindre er det meget vigtigt – for der er næppe noget, der sætter en dæmper for skiløbet, som hvis du bliver våd og kold. Det er den membran, der er i tøjet, der sørger for, at vandet holdes ud. Her findes der flere forskellige muligheder. Du kan blive klogere på membran-typerne i vores materialeguide.

Indlysende er det formentligt også, at skitøjet skal holde dig varm. Der er dog forskel på, hvor meget – eller lidt – vi hver især fryser, hvorfor det er den enkelte, der bør afgøre, hvor varmende skitøjet skal være.

Med praktiske elementer forstås lommer, justérbar hætte og lignende, der kan være yderst brugbare. Lommer kan blandt andet være guld værd til liftkort med videre, men det er naturligvis forskelligt fra person til person.

Køb skitøj til damer på Outnorth.dk

Når du har fundet det helt rigtige skitøj, kan du bestille det hjem fra Outnorth.dk i dag. Hvis det i stedet er skitøj til herrer, du er på udkig efter, kan du naturligvis også finde dét hos os. Se udvalget af skitøj til herrer. Eller se de mange varianter af blandt skijakker, -bukser og -undertøj, som vi har til børn. Så kan hele familien blive klar til skituren!

Vi har alt, du skal bruge for at dyrke dine fritidsinteresser og det spændende friluftsliv. Når du bestiller varer på Outnorth.dk for over 499 kr., leverer vi dem til dig uden beregning. Herudover kan vi glæde dig med, at vi tilbyder gratis ombytning i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!