Aspoy Woman 3/4 Sleeve - ID: A029415

kampagne

DevoldAspoy Woman 3/4 Sleeve

Størrelseguide Mere info

Mere om Aspoy Woman 3/4 Sleeve fra Devold

Aspøy Woman 3/4 Sleeve af Devold Breeze er en dejlig top med detaljer og korte ærmer. Devold Breeze ekstra let og blød beklædningsgenstand af 100% merinould. Tøjet har en kølende effekt, når de er varme og varmer, når temperaturen falder. Takket være de ekstra bløde fibre, passer Breeze også dem med følsom hud. Aspøy Woman 3/4 Sleeve anbefales hele året rundt. Materiale: 100% merino
Vægt: 150 g
Fiber: 17,5 mikron
Egenskaber for Aspoy Woman 3/4 Sleeve:
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Devold Norge er et uafhængigt selskab med en lang og stolt historie. De har produceret uld tøj af høj kvalitet siden 1853 - og er den ældste producent af strikkede beklædningsgenstande i Norge. Deres mål er den samme i dag, som da Ole Andreas Devold grundlagde virksomheden for næsten 160 år siden: at skabe komfortabelt tøj af høj kvalitet, der vil beskytte folk fra vejret. Devold sports-og fritidsbeklædning omfatter en bred vifte af komfortable uldundertøj, strømper, hovedbeklædning, alle typer af mellemlager og strikkede trøjer.

Mere fra Devold

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!