Breeze Woman Singlet - ID: A029412

kampagne

DevoldBreeze Woman Singlet

Størrelseguide Mere info

Mere om Breeze Woman Singlet fra Devold

Breeze Woman Singlet er en klassisk top fra Devold Breeze. Devold Breeze er ekstra let og blød beklædningsgenstand af 100% merinould. Tøjet har en kølende effekt, når varme og varme, når temperaturen falder. Takket være de ekstra bløde fibre, passer Breeze også dem med følsom hud. Breeze Woman Singlet anbefales hele året rundt. Materiale:
100% merino
Vægt:
150 g
Fiber:
17,5 mikron
Egenskaber for Breeze Woman Singlet:
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Devold Norge er et uafhængigt selskab med en lang og stolt historie. De har produceret uld tøj af høj kvalitet siden 1853 - og er den ældste producent af strikkede beklædningsgenstande i Norge. Deres mål er den samme i dag, som da Ole Andreas Devold grundlagde virksomheden for næsten 160 år siden: at skabe komfortabelt tøj af høj kvalitet, der vil beskytte folk fra vejret. Devold sports-og fritidsbeklædning omfatter en bred vifte af komfortable uldundertøj, strømper, hovedbeklædning, alle typer af mellemlager og strikkede trøjer.

Mere fra Devold

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!