Breeze Woman T-shirt V-neck - ID: A029414

kampagne

DevoldBreeze Woman T-shirt V-neck

Størrelseguide Mere info

Mere om Breeze Woman T-shirt V-neck fra Devold

Breeze Woman T-shirt V-neck er en klassisk top fra Devold Breeze. Devold Breeze er ekstra let og blød beklædningsgenstand af 100% merinould. Tøjet har en kølende effekt, når varme og varme, når temperaturen falder. Takket være de ekstra bløde fibre, passer Breeze også dem med følsom hud. Breeze Woman T-shirt V-neck anbefales hele året rundt. Materiale:
100% merino
Vægt:
150 g
Fiber:
17,5 mikron
Egenskaber for Breeze Woman T-shirt V-neck:
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Hætte: Nej
Vindtæthed: Nej
Devold Norge er et uafhængigt selskab med en lang og stolt historie. De har produceret uld tøj af høj kvalitet siden 1853 - og er den ældste producent af strikkede beklædningsgenstande i Norge. Deres mål er den samme i dag, som da Ole Andreas Devold grundlagde virksomheden for næsten 160 år siden: at skabe komfortabelt tøj af høj kvalitet, der vil beskytte folk fra vejret. Devold sports-og fritidsbeklædning omfatter en bred vifte af komfortable uldundertøj, strømper, hovedbeklædning, alle typer af mellemlager og strikkede trøjer.

Mere fra Devold

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!