Buldre Woman Hoodie - ID: A029400

kampagne

DevoldBuldre Woman Hoodie

Størrelseguide Mere info

Mere om Buldre Woman Hoodie fra Devold

Buldre Woman Hoodie er en klassisk hættetrøje fra Devold Breeze. Devold Breeze ekstra en let og blød beklædningsgenstand af 100% merinould. Tøjet har en kølende effekt, når der er varme og varmer, når temperaturen falder. Takket være de ekstra bløde fibre, passer Breeze også dem med følsom hud. Buldre Woman Hoodie anbefales hele året rundt. Materiale:
100% merino
Vægt:
150 g
Fiber:
17,5 mikron
Egenskaber for Buldre Woman Hoodie:
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Hætte: Fast
Vindtæthed: Nej
Devold Norge er et uafhængigt selskab med en lang og stolt historie. De har produceret uld tøj af høj kvalitet siden 1853 - og er den ældste producent af strikkede beklædningsgenstande i Norge. Deres mål er den samme i dag, som da Ole Andreas Devold grundlagde virksomheden for næsten 160 år siden: at skabe komfortabelt tøj af høj kvalitet, der vil beskytte folk fra vejret. Devold sports-og fritidsbeklædning omfatter en bred vifte af komfortable uldundertøj, strømper, hovedbeklædning, alle typer af mellemlager og strikkede trøjer.

Mere fra Devold

Se alle Trøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!