Energy Ankel Woman Sock - ID: A029408

kampagne

DevoldEnergy Ankel Woman Sock

Størrelseguide Mere info

Mere om Energy Ankel Woman Sock fra Devold

Energi Ankel Woman Sock er fleksibel for en perfekt pasform. Energi Ankel Woman Sock har ankel beskyttelse, reflekterende garn at øge synligheden og en kant på knoglen. Energi Woman Ankle Socks er anatomisk formet venstre og højre fod og har en Y-hæl for en perfekt pasform. Sålen har dæmpning. Tå, hæl og Achilles er forstærket.
materialer:
54% Merino uld 42% nylon / spandex 2% / 1% refleks
Egenskaber for Energy Ankel Woman Sock:
Skafthøjde: Mid
Funktionspaneler: Nej
Forstærket over smalben: Nej
Kompression: Nej
Mærket venstre/højre: Ja
Materiale: Uld/Syntetisk
Devold Norge er et uafhængigt selskab med en lang og stolt historie. De har produceret uld tøj af høj kvalitet siden 1853 - og er den ældste producent af strikkede beklædningsgenstande i Norge. Deres mål er den samme i dag, som da Ole Andreas Devold grundlagde virksomheden for næsten 160 år siden: at skabe komfortabelt tøj af høj kvalitet, der vil beskytte folk fra vejret. Devold sports-og fritidsbeklædning omfatter en bred vifte af komfortable uldundertøj, strømper, hovedbeklædning, alle typer af mellemlager og strikkede trøjer.

Mere fra Devold

Se alle Løbestrømper

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!