Hessa Man Button Shirt - ID: A051030

kampagne

DevoldHessa Man Button Shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Hessa Man Button Shirt fra Devold

Hessa Man Button Shirt er en klassisk sweater fra Devold Breeze. Devold Breeze har ekstra lette og bløde beklædningsgenstande af 100% merinould. Tøjet har en kølende effekt, når der er varme og varmer, når temperaturen falder. Takket være de ekstra bløde fibre, passer Breeze også dem med følsom hud. Hessa Man Button Shirt anbefales året rundt. "Materiale:
100% merino
Vægt:
150 g
Fiber:
17,5 mikron
Egenskaber for Hessa Man Button Shirt:
Knaplukning: Kort knaplukning
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Hætte: Nej
Vindtæthed: Nej
Devold Norge er et uafhængigt selskab med en lang og stolt historie. De har produceret uld tøj af høj kvalitet siden 1853 - og er den ældste producent af strikkede beklædningsgenstande i Norge. Deres mål er den samme i dag, som da Ole Andreas Devold grundlagde virksomheden for næsten 160 år siden: at skabe komfortabelt tøj af høj kvalitet, der vil beskytte folk fra vejret. Devold sports-og fritidsbeklædning omfatter en bred vifte af komfortable uldundertøj, strømper, hovedbeklædning, alle typer af mellemlager og strikkede trøjer.

Mere fra Devold

Se alle Trøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!