Hiking Man Shirt - ID: A026947

kampagne

DevoldHiking Man Shirt

Størrelseguide Mere info

Mere om Hiking Man Shirt fra Devold

Hiking Man Shirt er en blød og behagelig undertrøje der er lavet af 100% merinould. Takket være uldens naturlige egenskaber transporterer Hiking Man Shirt sved og fugt og regulerer sig efter din kropstemperatur. Når det er varmt køler den behageligt mod huden, og varmer når det er koldt. • 100% merinould
Egenskaber for Hiking Man Shirt:
Materialevægt: 190 g/m2
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Flatlock sømme: Ja
Devold Norge er et uafhængigt selskab med en lang og stolt historie. De har produceret uld tøj af høj kvalitet siden 1853 - og er den ældste producent af strikkede beklædningsgenstande i Norge. Deres mål er den samme i dag, som da Ole Andreas Devold grundlagde virksomheden for næsten 160 år siden: at skabe komfortabelt tøj af høj kvalitet, der vil beskytte folk fra vejret. Devold sports-og fritidsbeklædning omfatter en bred vifte af komfortable uldundertøj, strømper, hovedbeklædning, alle typer af mellemlager og strikkede trøjer.

Mere fra Devold

Se alle Undertrøjer

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!