Skull Man Tee - ID: A029416

kampagne

DevoldSkull Man Tee

Størrelseguide Mere info

Mere om Skull Man Tee fra Devold

Skull Man Tee er en klassisk t-shirt med stram pasform fra Devold Breeze. Devold Breeze har ekstra lette og bløde beklædningsgenstande af 100% merinould. Tøjet har en kølende effekt, når der er varme og varmer, når temperaturen falder. Takket være de ekstra bløde fibre, passer Breeze også dem med følsom hud. Skull Man Tee anbefales hele året rundt. Materiale:
100% merino
Vægt:
150 g
Fiber:
17,5 mikron
Egenskaber for Skull Man Tee:
Materiale: Merinould
Lynlås: Nej
Devold Norge er et uafhængigt selskab med en lang og stolt historie. De har produceret uld tøj af høj kvalitet siden 1853 - og er den ældste producent af strikkede beklædningsgenstande i Norge. Deres mål er den samme i dag, som da Ole Andreas Devold grundlagde virksomheden for næsten 160 år siden: at skabe komfortabelt tøj af høj kvalitet, der vil beskytte folk fra vejret. Devold sports-og fritidsbeklædning omfatter en bred vifte af komfortable uldundertøj, strømper, hovedbeklædning, alle typer af mellemlager og strikkede trøjer.

Mere fra Devold

Se alle T-shirts

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!