Ajax Women's Pants - ID: A028305

kampagne

DidriksonsAjax Women's Pants

Mere info

Mere om Ajax Women's Pants fra Didriksons

Ajax damebukser er bukser til aktiv brug, egnet til aktiviteter både i sneen eller på turen. Materialet ånder og er vindtæt og vandtæt med tapede sømme, der fungerer for alt vejr. Ajax har en knap i taljen og lommer på forsiden, to med snor og en med trykknappen på buksebenet. Nederst har bukserne en snelås og justerbar funktion og en krog hvor du kan fastgøre dine sko. Vandafvisningen er PFC-fri. Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Ajax Women's Pants:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
Vindtætte: Ja
For: Letforede
Antal lommer: 3 stk
Stretch: Nej
Forstærket områder: Ja
Antal baglommer: 0 stk
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Skibukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!