Alba Wns Coat - ID: A028318

kampagne

DidriksonsAlba Wns Coat

Mere info

Mere om Alba Wns Coat fra Didriksons

En klassisk foret damehætte i 100% polyamidstof, i knælængde model med aftagelig hætte. Frakken er vindtæt og vandtæt med åndbare og tapede sømme, perfekt til dagligdags aktiviteter. Alba kan justeres i manchetter, talje og nederkant og har en høj og god krave for at beskytte mod vind og regn. Alba har også to store lommer. En glat tovejs lynlås med beskyttende vindlukning. Indvendigt har jakken en praktisk servietlomme med lynlås til ekstra opbevaring. Vandtætningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Alba Wns Coat:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Ja
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!