Ale Kids Coverall - ID: A028254

DidriksonsAle Kids Coverall

Mere info

Mere om Ale Kids Coverall fra Didriksons

Ale er en dragt med slidstærkt cordura stof på udsatte områder samt et åndbart materiale til aktiv brug. Dragten er vindtæt og vandtæt med tapede sømme, perfekt til udendørs kulde og vinterdage. Den har tre lommer på forsiden, hvor alle skatter kan opbevares og et liftkort på ærmet. Dragten har synlige reflekser i alle retninger og en aftagelig hætte med trykknapper. Hætten kan justeres med velcro på begge sider og på bagsiden. Ale kan udvides til en størrelse i ben og ærmer med Extend size funktion til længerevarende brug. Ale har lynlås med beskyttende forrude foran. plus en højere krave med en knap, der beskytter mod vind og regn. Talje, manchetter og benhætte kan justeres. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyester
Egenskaber for Ale Kids Coverall:
Huvudmaterial: Polyester
Vandtæt: Ja
Membran: Other
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!