Amur Unisex Set - ID: A075387

DidriksonsAmur Unisex Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Amur Unisex Set fra Didriksons

Amur Unisex Set fra Didriksons er et regnsæt til alle som passer til dine fritidsaktiviteter.
Egenskaber for Amur Unisex Set:
Bæredygtighed: Fluorkarbonfri imprægnering
Svejsede sømme: Nej
Justering nederst i buksebenet: Ja
Membran: Nej
Hovedmateriale: Polyester
Polstring: Upolstret
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 5000 mm
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Forstærket områder: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Seler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnsæt

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!