Avon Men's Jacket - ID: A028300

DidriksonsAvon Men's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Avon Men's Jacket fra Didriksons

Avon Jacket fra Didriksons er en tynd og fleksibel jakke i Galon® til mænd. Jakken har en fast hætte og lynlås med en strop foran og justerbare manchetter for en forbedret pasform. Materialet er vandtæt og vindtæt. PFC-fri overflade. Herre størrelser. Materiale: 100% polyester, 100% polyuretan belægning
Egenskaber for Avon Men's Jacket:
Svejsede sømme: Ja
Hovedmateriale: Polyester
For: Uforede
Hætte: Fast
Vandsøjletryk: 8000 mm
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!