Biggles Kid's Zip Mittens 2 - ID: A039280

kampagne

DidriksonsBiggles Kid's Zip Mittens 2

Størrelseguide Mere info

Mere om Biggles Kid's Zip Mittens 2 fra Didriksons

Biggles Zip Mittens 2 af Didriksons er en foret vante med en blød tynd fleece på indersiden og en lynlås i siden for at nemt tages af og på. Materialet er vindtæt og vandtæt med tapede sømme, velegnet til leg i alt vejr. Vanten har ekstra forstærkning i håndfladen og en elastik fastgjort omkring håndleddet og et spænde, der kan fastgøres til barnets overtøj. Vandafvisningen er PFC-fri. Børnestørrelser. Materialer 100% polyamid.
Egenskaber for Biggles Kid's Zip Mittens 2:
Handskemodel: Tommelfingervante
For: Syntetisk
Aftageligt for: Nej
Udvendigt materiale: Polyamid
Membran: Other
Vandtætte: Ja
Vindtætte: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Hverdagshandsker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!