Björnen Kids Coverall - ID: A028255

kampagne

DidriksonsBjörnen Kids Coverall

Mere info

Mere om Björnen Kids Coverall fra Didriksons

En klassisk vinter samlet i et vind- og vandtæt materiale med tapede sømme, perfekt til koldere efterår og vinterdage. Dragten har to rummelige lommer foran og en mindre på brystet, perfekt til opbevaring af alle de fundne dage, som dagen har at tilbyde. Materialet ånder og har PFC-fri vandafvisning samt synlige refleksioner i alle retninger. Hætten kan afmonteres med trykknapper såvel som justerbar og har en pæn syntetisk pels rundt om kanten. Den samlede lynlås er dækket med en beskyttende windbreaker og en høj krave med en knap for beskyttelse mod alt vejr. Extend størrelse og kan forlænge ben og arme op til en størrelse. Talje, Manchetter og ben kan justeres for en forstærket pasform.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Björnen Kids Coverall:
Huvudmaterial: Syntetisk
Vandtæt: Ja
Membran: Other
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!