Bleia Girl's Hoodie - ID: A039173

kampagne

DidriksonsBleia Girl's Hoodie

Størrelseguide Mere info

Mere om Bleia Girl's Hoodie fra Didriksons

Bleia Hoodie fra Didriksons er en blød og skøn sweater i en pilé med børstet inderside. Trøjen har lynlås langs hele forsiden og to lommer nederst og en fast hætte med en høj krave på forsiden, der holder varmen inde. Fungerer som et varmere mellemlag eller separat som en hyggelig sweater. Pigestørrelser. materialer
100% polyester.
Egenskaber for Bleia Girl's Hoodie:
Materiale: Polyester
Lynlås: Fuldlængde
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!