Celine Wns Parka - ID: A028315

kampagne

DidriksonsCeline Wns Parka

Mere info

Mere om Celine Wns Parka fra Didriksons

Celine Womens Parka er en foret sporty parka i 100% genbrugspolyester, med en stor syntetisk pels på hætten. Materialet er vindtæt og vandtæt med tape sømme, perfekt til alle vejr. Jakken har to store lommer på forsiden med en beskyttelseslomme og to lommer med lynlås ved brystet. Hætten er fast og kan justeres til siderne og på bagsiden. tovejs lynlås med beskyttende vindstød og en høj og god krave, der beskytter mod vind. Taljen, manchetter og nederkant kan justeres for en forstærket pasform. Vandafbøjningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyester
Egenskaber for Celine Wns Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!