Drew Men's Parka - ID: A028291

kampagne

DidriksonsDrew Men's Parka

Mere info

Mere om Drew Men's Parka fra Didriksons

Drew Unisex Parka er en klassisk foret firbenet parka i et groft taslan materiale. Jakken er vindtæt og vandtæt med åndbart materiale og tapede sømme, perfekt til alt vejr i byen eller i parken. Drew har en fast hætte, der kan justeres både for og bag og en praktisk napoleon lomme på indersiden for ekstra opbevaring. På forsiden har jakken en slank tovejs dunjakke med beskyttende vindstød og en høj krave, der beskytter dig mod vind og regn. Drew kan justeres med en snor i taljen og nederkant for en ekstra forstærket pasform. Vandafbøjningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Drew Men's Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!