Elton Youth Pants - ID: A028276

kampagne

DidriksonsElton Youth Pants

Mere info

Mere om Elton Youth Pants fra Didriksons

Elton Jeansbukser er funktionelle bukser med tyndere polstring til aktiv brug. Materialet ånder og bukserne er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme. Den nederste kant har ekstra forstærkning og en sne lås på indersiden for at beskytte mod sneen. Bukserne har en knap i taljen og to lommer på forsiden og den ene på bagsiden. Elton kan parres med jakken Theo med sløjfer omkring taljen. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Elton Youth Pants:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Zip-off: Nej
Hovedmateriale: Syntetisk
Membran: Other
Vandtætte: Ja
Vindtætte: Ja
For: Varmtforede
Antal lommer: 3 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Stretch: Nej
Forstærket områder: Ja
Antal baglommer: 0 stk
Antal benlommer: 1 stk
Antal forlommer: 2 stk
Bib: Ja
Seler: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Skibukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!