Ese Kid's Jacket - ID: A039182

DidriksonsEse Kid's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Ese Kid's Jacket fra Didriksons

Ese Jacket fra Didriksons er en foret jakke i kort model perfekt til aktiv brug, i størrelse 80-140. Jakken er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme samt et åndbart materiale. Børnestørrelser. Jakken har synlige reflekser samt en aftagelig hætte og en højere krave, der beskytter mod kold vinde. Hætten, kanten forneden og manchetterne kan justeres og forsiden har jakken lynlås dækket med en beskyttelsesflap. Ese har" "Extend size" hvor ærmerne kan udvides til en størrelse. Vandafvisningen er PFC-fri.
materialer
100% polyamid.
Egenskaber for Ese Kid's Jacket:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyamid
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!