Fanny Wns Jkt - ID: A028304

kampagne

DidriksonsFanny Wns Jkt

Mere info

Mere om Fanny Wns Jkt fra Didriksons

Fanny Womens Jacket er den perfekte jakke til aktive dage ude i sneen eller på ture, lavet i 100% polyamid stof. Jakken er lavet af åndbart materiale og er både vind og vandtæt med tapede sømme, der passer til alt vejr. Jakken har en vandtæt lynlås. Jakken har to rummelige lommer på forsiden og den ene på indersiden til ekstra opbevaring og en til løftning af ærmet. Fanny har en aftagelig hætte, der kan justeres, samt en høj krave, der beskytter mod kulde og vind. Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Fanny Wns Jkt:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Fast
Antal lommer: 4 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!