Freneka Kids Jacket - ID: A028684

kampagne

DidriksonsFreneka Kids Jacket

Mere info

Mere om Freneka Kids Jacket fra Didriksons

Freneka Kids Jacket er en softshell jakke til børn. Den har en aftagelig hætte og synlige refleksioner for barnets sikkerhed. På indersiden, har jakken en tynd, blød fleece for en varm og behagelig følelse. Ryglængde størrelse 100: 45,5 cm. Materiale: 100% polyester. PFC-fri vandafvisning
Egenskaber for Freneka Kids Jacket:
Hovedmateriale: Polyester
For: Letforede
Hætte: Aftagelig
Vindtæthed: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Softshelljakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!