Frida Wns Parka - ID: A028317

kampagne

DidriksonsFrida Wns Parka

Mere info

Mere om Frida Wns Parka fra Didriksons

Frida Womens Parka er den perfekte parka i et klassisk design. Materialet er vindtæt og vandtæt med tapede sømme, der passer til alt vejr. Jakken har fire frontlommer, to store lommerlommer nederst og to lommer med lynlås ved brystet. Jakken har en fast hætte med en ekstra beskyttende skulder på forsiden, der kan justeres både for og bag. Jakken har en glat tovejs lynlås til god ventilation og en beskyttende windbreaker med diskret snap. Jakken kan justeres med en snor i taljen og har en praktisk napoleonlomme på indersiden af forruden til ekstra opbevaring. Vandtætningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Frida Wns Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
Hætte: Fast
Antal lommer: 5 stk
Vandsøjletryk: 10000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!