Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Frida Women's Parka 6 - ID: A130903

Julefest
45% - KODE

DidriksonsFrida Women's Parka 6

Størrelseguide Mere info

Mere om Frida Women's Parka 6 fra Didriksons

Frida Women's Parka 6 fra Didriksons er en mellemlang vinterjakke til damer. Parkaen har tapede sømme for en fuldt vind- og vandtæt konstruktion, der holder dig både tør og varm på kølige vinterdage.
Frida Women's Parka 6 har fire frontlommer, hvoraf to lukkes med lynlås, mens de to andre har knaplukning samt to inderlommer, hvoraf den ene er nem at nå uden at skulle tage jakken af. Både hætten, manchetterne, taljen og den nederste kant kan justeres efter din behov og smag. Foran er der en praktisk to-vejs lynlås med en beskyttende stormklap over, der lukkes med knapper. Foret er farvet med Solution Dye-teknologi, som sparer op til 80 % vand sammenlignet med konventionel farvning.
Vatteringen er fremstillet af 75 % genbrugsmaterialeFluorcarbon-fri imprægnering afviser snavs og fugt fra overfladenHætte, der kan justeres med én hånd i to retningerBrystlommer med lynlåsForlommer med knaplukningInderlomme af mesh Napoleon-lommeHagebeskytterDesignet i Sverige, produceret i KinaMateriale: 100 % polyamid
Foring 1: 100 % polyamid
Foring 2: 100 % polyester
Vattering: 100 % polyester
Egenskaber for Frida Women's Parka 6:
Tovejs lynlås: Ja
Pasform: Normal
Bæredygtighed: Indeholder op til 50 % genbrugsmateriale
Vandtæt: Ja
Membran: Nej
Vandafvisende: Ja
Hovedmateriale: Polyamid
Polstring: Varmt polstret
Hætte: Fast
Antal lommer: 6 stk
Vindtæthed: Ja
Justerbar i talje: Ja
Manchetter med tommelfingerhul: Nej
Reflekser: Ja
Polstring: Polyester
Tapede sømme: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!