Grand Men's Set - ID: A042639

kampagne

DidriksonsGrand Men's Set

Størrelseguide Mere info

Mere om Grand Men's Set fra Didriksons

Grand Set, et 100% vand- og vindtæt sæt med jakke og matchende bukser der ånder fra Didriksons. Herrestørrelser. Tapede sømme og mekanisk ånding. Jakken har to lommer med knap og velcro foran. Ærmer med lynlås og beskyttende flap og en høj krave, der beskytter mod regn og vind. Bukserne har elastisk talje og snørebånd, justerbar med knap. Hætten kan nemt fastgøres i kraven, underkant og manchetter kan justeres efter behov. PFC-fri Vandafvisning.
materialer
100% polyester.
Egenskaber for Grand Men's Set:
Justering nederst i buksebenet: Nej
Svejsede sømme: Ja
For: Nej
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Seler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Regnsæt

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!