• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

DidriksonsHärje Kids Jacket

  Härje Kids Jacket - ID: A028259

  Størrelseguide Mere info

  Mere om Härje Kids Jacket fra Didriksons

  To-farve jakke i sporty design, lavet af 100% polyamid stof. Jakken er både vindtæt og vandtæt perfekt til kolde efterår og vinterdage. Jakken har en aftagelig hætte og synlige refleksioner og to lynlåse lommer for at holde alle de gode tilbud på dagen. Jakken har lynlås med lynlås og en blød krave og en høj krave til beskyttelse mod vejr og vind. Ærmene kan forlænges ved hjælp af et foldbart mudder i ærmeenden. "Udvid størrelse" ". Vandafvisningen er PFC-fri.
  Materiale: 100% Polyamid
  Egenskaber for Härje Kids Jacket:
  Vandtæt: Ja
  Membran: Ja
  Hovedmateriale: Syntetisk
  For: Varmtforede
  Hætte: Aftagelig
  Antal lommer: 2 stk
  Vandsøjletryk: 6000 mm
  Vindtæthed: Ja
  Stretch: Nej
  Justerbar i talje: Nej
  Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
  Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

  Mere fra Didriksons

  Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

   Blank
   På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
  Bliv den første til at kommentere dette produkt
  Giv karakter
  Vis alle karakterer
  Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

  Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
  Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
  - Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

   Fjern valg

   Mine favoritterVis dine favoritter

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!