Härje Kids Jacket - ID: A028259

kampagne

DidriksonsHärje Kids Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Härje Kids Jacket fra Didriksons

To-farve jakke i sporty design, lavet af 100% polyamid stof. Jakken er både vindtæt og vandtæt perfekt til kolde efterår og vinterdage. Jakken har en aftagelig hætte og synlige refleksioner og to lynlåse lommer for at holde alle de gode tilbud på dagen. Jakken har lynlås med lynlås og en blød krave og en høj krave til beskyttelse mod vejr og vind. Ærmene kan forlænges ved hjælp af et foldbart mudder i ærmeenden. "Udvid størrelse" ". Vandafvisningen er PFC-fri.
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Härje Kids Jacket:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Vandsøjletryk: 6000 mm
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Nej
Udluftningslynlåse i armhuler: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!