Helle Women's Parka - ID: A039024

kampagne

DidriksonsHelle Women's Parka

Størrelseguide Mere info

Mere om Helle Women's Parka fra Didriksons

Helle Parka fra Didriksons er en tyndt foret parka med feminin A-linje form i et blødt og kompatibelt materiale. 100% vand og vindtæt med tapede sømme. Parkaen har en fast hætte og en høj krave, der beskytter mod kølige vind. To lommer på forsiden, der er forseglet med lynlås. Justerbar i bunden, hætte og ærmelukning efter behov, plus en napoleon lomme på indersiden til praktisk opbevaring. Vandafvisningen er PFC-fri. Damestørrelser. Materialer
100% polyester.
Egenskaber for Helle Women's Parka:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyester
Hætte: Fast
Antal lommer: 2 stk
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Pakkepose inkluderet: Nej
Polstring: Syntetisk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!