Hilde Women's Jacket - ID: A028745

DidriksonsHilde Women's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Hilde Women's Jacket fra Didriksons

Hilde Women’s Jacket er en jakke til kvinder med en synlig to-vejs lynlås foran for en fleksibel pasform. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Vandafvisningen er PFC-fri. Hilde Women’s Jacket har en fast, justerbar hætte og forneden, manchetter og talje kan indstilles til forbedret pasform. Materiale: 100% polyamid, PFC-frit WR overflade
Egenskaber for Hilde Women's Jacket :
Hovedmateriale: Syntetisk
Polstring: Upolstret
Hætte: Fast
Vandsøjletryk: 5000 mm
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Justerbar i talje: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!