Idde Kid's Jacket - ID: A039183

kampagne

DidriksonsIdde Kid's Jacket

Størrelseguide Mere info

Mere om Idde Kid's Jacket fra Didriksons

Idred Jacket fra Didriksons er en foret jakke i størrelse 80 - 140 egnet til førskole / skole og en dag ude i sneen. Jakken er både vindtæt og vandtæt med tapede sømme. Børnestørrelser. Jakken har synlige reflekser samt en aftagelig hætte til sikkerhed og en høj krave, der beskytter mod sne og kold vinde. Foran har jakken lynlås med beskyttende ærmer og to lommer, hvor alle dagens fund og skatter kan gemmes sikkert. Idde har funktionen" "Extend størrelse "" og ærmer kan udvides til en størrelse. Vandafvisningen er PFC-fri.
materialer
100% polyamid.
Egenskaber for Idde Kid's Jacket:
Vandtæt: Ja
Membran: Other
Hovedmateriale: Polyamid
For: Varmtforede
Hætte: Aftagelig
Antal lommer: 2 stk
Vindtæthed: Ja
Stretch: Nej
Justerbar i talje: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Efterårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!