Idre Kid's Pants 3 - ID: A051874

kampagne

DidriksonsIdre Kid's Pants 3

Størrelseguide Mere info

Mere om Idre Kid's Pants 3 fra Didriksons

Idre Pants 3 fra Didriksons er et par vindtætte og vandtætte bukser med åndbart materiale og tapede sømme, velegnet til leg i alt vejr. Børnestørrelser. Materialet er 100% polyamid og har PFC-fri vandafvisning. Bukserne har faste ærmer, der kan justeres og snap på taljen, så de nemt kan slides af og på. Bukserne har en høj talje til behagelig pasform samt synlige reflekser for sikkerhed. kan udvides til en størrelse med "Extend Size".

Materialer

100% Polyamide.
Egenskaber for Idre Kid's Pants 3:
Hovedmateriale: Polyamid
Justering nederst i buksebenet: Nej
Membran: Other
Vandtætte: Ja
For: Varmtforede
Åndbar evne: 4000 gram/m2/24h
Stretch: Nej
Seler: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Vandrebukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!