Idre Kids Pants - ID: A028260

DidriksonsIdre Kids Pants

Størrelseguide Mere info

Mere om Idre Kids Pants fra Didriksons

Et par vindtætte og vandtætte bukser med åndbart materiale og tapede sømme, velegnet til leg i alt vejr. Materialet er 100% polyamid og har PFC-fri vandafvisning. Bukserne har faste ærmer, der kan justeres og snap på taljen, så de nemt kan slides af og på. Bukserne har en høj talje til behagelig pasform samt synlige reflekser for sikkerhed. kan udvides til en størrelse med "" Extend Size "".
Materiale: 100% Polyamid
Egenskaber for Idre Kids Pants:
Hovedmateriale: Syntetisk
Justering nederst i buksebenet: Nej
Zip-off: Nej
Vindtætte: Ja
Polstring: Varmt polstret
Stretch: Ja
Forstærket områder: Nej
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Vandrebukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!