Idre Kids Pants 5 - ID: A079326

DidriksonsIdre Kids Pants 5

Størrelseguide Mere info

Mere om Idre Kids Pants 5 fra Didriksons

Idre Kids Pants 5 fra Didriksons er et par bukser til børn som passer til dine fritidsaktiviteter. Materiale: 100% polyamid
Materiale 2: 100% polyester

Egenskaber for Idre Kids Pants 5:
Rålængde i bukseben: Nej
Støvlekrog: Nej
Hovedmateriale: Polyamid
Bæredygtighed: Indeholder genbrugsmaterialer
Passer til: Efterår/vinter (under -10ºC)
Justering nederst i buksebenet: Ja
Zip-off: Nej
Ventilation: Nej
Membran: Nej
Vindtætte: Ja
Polstring: Varmt polstret
Antal lommer: 0 stk
Vandsøjletryk: 6000 mm
Stretch: Nej
Forstærket områder: Nej
Antal baglommer: 0 stk
Antal benlommer: 0 stk
Antal forlommer: 0 stk
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Vandrebukser

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!