Jack Men's Coat - ID: A028715

DidriksonsJack Men's Coat

Størrelseguide Mere info

Mere om Jack Men's Coat fra Didriksons

Men Jack Coat er en jakke i længere model for mænd, med aftagelig, justerbar hætte. Jakken har en tovejslynlås med rem foran for en let brug og justerbare manchetter med forbedret pasform. Materialet er vandtæt, vindtæt og åndbar. Vandafvisning er PFC-fri. Materiale: 100% polyamid. Polyurethan belægning, PFC-frit WR finish.
Egenskaber for Jack Men's Coat:
Vandtæt: Ja
Hovedmateriale: Syntetisk
For: Letforede
Hætte: Aftagelig
Vandsøjletryk: 8000 mm
Åndbar evne: 5000 gram/m2/24h
Vindtæthed: Ja
Didriksons har en simpel filosofi: Man udfordrer ikke elementerne, man tilpasser sig dem. Nøjagtigt som Julius og Hanna Didrikson gjorde, allerede i 1913, da de begyndte at fremstille arbejdstøj til alle fiskere i Grundsund. I mere end hundrede år har man været tro mod sin grundidé. At lave funktionelt tøj, som holder dig tør og komfortabel uanset vejret. Måske er det derfor, at man hundrede år senere stadig er Skandinaviens største varemærke indenfor regn- og funktionstøj.

Mere fra Didriksons

Se alle Forårsjakker

  • Miljø & Etik

    Blank
    På Didriksons arbejder man hele tiden for at mindske vores miljøpåvirkning og efterlade os mindst mulige aftryk. Man minimerer brugen af kemikalier, siger nej til giftige stoffer og bruger så lidt vand, energi og transport som muligt i produktionen. Dette er et arbejde, som aldrig ender, men man gør det, for at vores børn skal kunne overtage verden efter os.
Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!